Esnaf ve sanatkârlara getirdiği özel çözümlerle girişimcinin hayatını kolaylaştıran DenizBank,hem POS, hemde yazarkasa özelliği taşıyan Yazarkasa POS’u  NEVŞEHİR’de tanıtmak için Grand Öztürk otel de  Yemekli basın toplantısı düzenledi.
DenizBank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, Orta Anadolu Bölge  Bölge Satış Müdürü Cevdet Akcan ‘nın da katıldığı toplantıya ayrıca NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce,NTB Başkanı İbrahim Salaş,NEVESOB Başkanı İsmail Ördü,Nevşehir Muhasebeci ve Mali Müşavriler Odası Başkanı Oruç Irmak ta yer aldılar.
Yenilikçi ürün ve hizmetler ile farklılaşan Denizbank, MT Bilgi Teknolojileri işbirliğinde hem POS hem Yazarkasa özelliği taşıyan yazarkasa POS’U hizmete sundu. Nevşehirde de yeni ürünün tanıtımı yapıldı. KOBİ’ler işletme kart ile harcama sözü vererek POS için taksitlendirmeden uygun komisyon oranlarına kadar birçok fırsat daha sunuyor.

DenizBank üzerinden Yazarkasa POS’u kullanacakları büyük avantajlar bekliyor”

 

DenizBank Türkiye’de yine bir ilk’e imza attı...

DenizBank’la Yazarkasa POS’a geçenlere önemli fırsatlar!

Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile farklılaşan DenizBank, MT Bilgi Teknolojileri işbirliğinde hem POS hem yazarkasa özelliği taşıyan yazarkasa POS’u hizmete sundu. KOBİ’ler İşletme Kart ile harcama sözü vererek, yazarkasa POS’a ücretsiz sahip olabiliyorlar. DenizBank, yazarkasa POS için taksitlendirmeden uygun komisyon oranlarına kadar birçok fırsat daha sunuyor.

06.06.2012 tarihli resmi gazetede  yayınlanan “70 seri no’lu katma değer vergisi mükelleflerinin ödeme kaydedici cihazları kullanmaları mecburiyeti hakkında kanunla ilgili genel tebliği “ kapsamında  1 Temmuz 2013’ten itibaren özellikle ayağa hizmet götüren restoranların, sucuların, tüpçülerin ve mobil hizmet götüren tüm esnafın ilgili kanun gereği yazarkasa POS’u kullanması zorunlu kılınmıştır. DenizBank KOBİ Bankacılığı olarak, tüm KOBİ’lere ve esnaf başta olmak üzere işletme sahiplerine özel kredi ürünlerinden yatırım ürünlerine, leasing / faktoring işlemlerinden dış ticaret, sigorta ve POS hizmetlerine kadar birçok ürün sunan Denizbank kısa bir süre önce ise MT Bilgi Teknolojileri işbirliğinde yazarkasa POS’u geliştirip hizmete sunmuştur.

Esnaf çift maliyetten kurtuluyor

Yazarkasa POS; POS’tan işlem yapıldığı anda aynı zamanda yazarkasa fişi de kesilmesini sağlayan bir ürün ve mobil olarak da taşınabiliyor. Özellikle vergi düzenlemelerinde avantaj sağlayan Yazarkasa POS fişleri “Serbest Meslek Makbuzu” olarak kabul edilecek. Yazarkasa POS ile esnaf çift maliyet (Yazarkasa ve POS) yaratmadan, tek ürünle çözüme kavuşuyor.

DenizBank’tan yazarkasa POS alanları bekleyen avantajlar

Yazarkasa POS ürününü DenizBank aracılığı ile edinmek isteyen müşterilere çeşitli avantajlar sunuluyor. Firmalar, İşletme Kart ile harcama sözü vererek, yazarkasa POS’a ücretsiz sahip olabiliyorlar. İşletmeler aylık ciro taahhüdü ve komisyon oranını seçerek, yazarkasa POS cihazına ücretsiz sahip olacak. İşletmeler ayrıca cihaz bedelini peşin ödeyerek yazarkasa POS’a sahip olabiliyor ve bunun yanında uygun komisyon oranıyla çalışma fırsatı yakalayabiliyorlar. DenizBank İşletme Kart ile yazarkasa POS için peşin fiyatına 36 ay taksit imkânı da bulunuyor.

Hem yazarkasa hem de POS olarak kullanılan bu ürünü şu anda sadece DenizBank tarafından verilmektedir