Nevşehir Derinkuyu Kuru Fasulyesinin Tanıtımı için Bereket TV'de çekimler Yapıldı.

Konuya ilişkiin olarak Derinkuyu Ziraat Odasından Yapılan Yazılı açıklamada;

Odamızın İlçemiz kurufasulyesinin Ülkemizde hakettiği yeri bulması adına Bereket Tv ile yapı
lan görüşmeler neticesinde,İlgili kanalın çekim ekibi ilçemizde Kurufasulye ilgili arazi çekimlerine başlamış olup,2 günlük çekime yarın da devam edilecektir.

Bu kapsamda ilçemizde yetiştirilen Kurufasulyenin Ülke genelinde gerek fiyat,gerekse kalitesi açısından tanıtımın sağlanması amaçlanmıştır denildi.

Derinkuyu Ziraat Odasının yaptığı açıklamasında ;Bereket Tv medya gurubunun çekim ekibi 2 gün boyunca Nevşehir'in Derinkuyu İlçesinde üretimi yapılan Kurufasulye'nin çekimini gerçekleştirdi.

Derinkuyu Ziraat Odası Başkanı Ömer YILMAZ ın da Fasulye Üretimi ve sorunları hakkında verdiği roportajla devam eden,farklı çiftçilerimizin fasulye üretimi hakkında verdiği genel bilgilerle Derinkuyu İlçesi Kuru fasulyesinin tanıtımı ve fasulye üretiminde yaşanan sorunlar dile getirildi.

Önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanması planlanan çekim sayesinde Nevşehir Derinkuyu İlçesi Kuru Fasulye'sinin Ülkemiz genelinde hak ettiği yeri bulması adına yapılan programdan dolayı çekimler esnasında bizlere yardımcı olan çiftçilerimize ve Bereket Tv çekim ekibi elemanlarına teşekkür ederiz.Hedef olarak Ülkemiz genelinde İlçemiz kurufasulyesinin fiyat,kalite ve tanıtımı açısından başarı getireceğine inandığımız bu tanıtımın tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.