Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları  Derneği (DERSİAD) ve İŞ-KUR tarafından, işçi alımlarındaki 'Teşvikler ve İş Başı Eğitim programları’ tanıtıldı.

                İŞ-KUR  İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve Şube Müdürü Ali Bendeş'in katılımları ile DERSİAD  dernek binasında gerçekleşen toplantıda işverenlerin işgücü ile ilgili sorunları masaya yatırıldı.

İŞ-KUR Nevşehir Türkiye birincisi…

Nevşehir İl Müdürlüğü olarak genç işe yerleştirmede Türkiye birincisi olmanın onurunu yaşıyoruz diyen  Arif Sıddık Barata kimin ne problemi ne isteği varsa buyursun gelsin dedi .

Sorun odaklı değil çözüm odaklı çalışıyoruz…

                İşverenlerin prosedürlere takılmadan işçi alımlarında danışmanlarımızdan gerekli bilgiyi rahatlıkla alabileceklerini söyleyen Arif Sıddık Barata kapımız tüm Nevşehir işverenlerine sonuna kadar açık gerek 1 çalışanı gerek 50 çalışanı olsun fark etmez her işletmeye uygun bir teşviklerinin olduğunu belirti.

                Şube müdürümüz Ali Bendeş’in akıcı anlatımıyla son bulan seminerde böyle bir toplantıya vesile oldukları için İŞ-KUR  İl Müdürümüz Arif Sıddık Barata ve Şube Müdürümüz Ali Bendeş, başta DERSİAD denek başkanı Mehmet Yücel olmak üzere tüm DESİAD yönetim kurulu ve üyelerine teşekkürlerini dile getirdiler.