Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolar'daki yükseliş sonrası iş adamlarına 'Dövizle borçlanmayı bırakalım, yerli parayı devreye sokalım" çağrısında bulunmasının ardından tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir esnafı da kampanya başlattı. Nevşehir’in inşaat sektöründe önde gelen isimlerinden Altınpark İnşaat Ltd. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ulukuş, www.fibhaber.com Haber merkezine yaptığı açıklamasında, ilimiz Nevşehir Merkez çevre yolu Cevher Dudayev mahallesinde bulanan Altınpark İnşaat evlerini dolar bozdurarak almak isteyenler için kampanya başlattıklarını açıkladı.

DOLAR BOZDURARAK EV ALMAK İSTEYENLERE İNDİRİM

Altınpark İnşaat Ltd. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ulukuş, 60 Bin TL'lik Dolar yada Euro bozdurup, makbuzuyla beraber gelen her kişiye Altınpark İnşaat Ltd. Şti tarafından, daire başı 5. Bin TL'lik indirim yapılacaktır.

DÜNYA 5'TEN BÜYÜKTÜR

Doların yükselmesinin esnafı kötü yönde etkilediğini dile getiren Altınpark İnşaat sahibi Çetin Ulukuş "Bu durum Halkımızı da çok etkiliyor. O nedenle evlerimizden almak isteyen vatandaşlarımız dolar bozdurarak aldığı zaman indirim gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Dünya 5'ten büyüktür' sözünü şimdi daha iyi anlıyoruz. Bütün herkese örnek olacak bir kampanyadır." dedi. Kampanyanın Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de ilgi gördüğünü aktaran Ulukuş, dolar bozdurma kampanyasının birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu belirtti.


Altınpark Evleri İndirimlerinden Faydalanmak isteyenler için iletişim;

GSM: 0 532 231 16 49


NEVŞEHİRDE EVSİZ KALMASIN

Banka kredisi olmadan ,12 ayda teslim edilen 3 +1 ve 4 +1 daire planlı evlerde bu kampanyamız geçerlidir.