PVC Kapı-Pencere,panjur sistemleri,otomatik garaj kapısı sistemleri,bariyer,  cam balkon, duşakabin ve çelik kapı sistemleri alanlarında faaliyet gösterecek olan Fatih Yapı görkemli bir açılış ile Nevşehir halkına hizmete başladı.

Muhteşem Açılış törenlerine BBP İl Başkanı Yavuz Uluer,Dinçkollar Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Dinçkol,Cavit Dirikoç,Mehmet Cingil,Hüseyin Ertaş, Süleyman Sağlamkardeş ve Mustafa Sağlamkardeş çok sayıda Nevşehir iş dünyasından iş adamları ile davetliler katıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın duası ,kurban kesilmesi  mehter müziği ve salavat tekbirlerle başlayan töreninin açılış konuşmasını Fatih Yapı Firma Sahibi Sayın Fatih Sağlamkardeş yaptı.Fatih Sağlamkardeş konuşmasında Şuan aramızda bulunan tüm değerli siz konuklarımıza ve çeşitli nedenleriyle aramızda bulunamayan fgakat çelenkleri çiçekleri ve telefon meajlarıyla bizleri yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Winsa Kalitesiyle Nevşehir halkına Fatih Yapı Firmasıyla hizmet vereceğimiz için çok mutluyum.Nevşehir halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Daha sonra Kurdelelerin kesilmesi ve konfetilerin patlatılması sonrası FİB ajans organizasyonun rengarenk bezeyerek süslediği açılış  törenin de tüm davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Eviniz ve İş yeriniz için mükemmel çözümler Şimdi Nevşehir  Fatih Yapı da...

Fatih Yapı

Tel:0 384 215 00 18 Faks: 0 384 215 00 28

Adres:Ragıp Üner Mah.Zübeyde Hanım Cad.No:61/A NEVŞEHİR