REED TÜYAP, Pencere ve Kapı Sektörü Derneği (PÜKAD), Pencere Üreticileri Kalite Birliği (PÜKAB) ve Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) iş birliğiyle düzenlenen Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 2018, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Nevşehir'den Funny Cam A.Ş'de 19. İstanbul Avrasya Pencere, Kapı, Cam 2018 Fuarı'nda yerini aldı.Son teknoloji kullanarak geliştirilen inovasyon harikası ürünlere ev sahipliği yapan fuarın açılışında; sektör profesyonellerinin yanı sıra katılımcı firmalar da yer aldı. Pencere, cam ve kapı endüstrisinin tüm yeniliklerini eş zamanlı olarak bir araya getiren fuar kapsamında, pencere sistemlerinden aksesuarlara, üretim teknolojilerinden cam ürünlerine geniş bir yelpazede ürünler sergilendi.


Nevşehir'de faaliyet gösteren bölgemizin en büyük Türkiye'nin ise sayılı cam işleme tesisi olan Funny Cam A.Ş Türkiye'nin En Büyük ve Prestijli Fuarı "Avrasya Pencere 2018, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları" Fuarı'na katılarak tanıtıldı.

Sektörün önde gelen firmalarının ve temsilcilerinin buluştuğu fuarda, yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturan Funny Cam A.Ş, cama dair tüm sistemler ve ürünlerini sergiledi.

Funny Cam A.Ş Kurucu Başkanı Muzaffer Leblebici fuarın 3.günü katılım gösterdi ve Funny Cam standını ziyaret etti.

Funny Cam A.Ş Genel Müdürü Ali Mumyakan İstanbul Avrasya Pencere Fuarı bizler için oldukça verimli geçti. Fuar alanında standımızı şereflendiren müşterilerimize teşşekür ederiz dedi.

Değerli İş Adamı Muzaffer Leblebici'nin ilimiz Nevşehir'e kazandırdığı ikinci fabrikası Funny Cam A.Ş ile Nevşehir Sanayisi ve sanayicisine yeni ufuklar ve iş istihdamına ciddi katkılar sağlıyor olması açısından da büyük önem arz ediyor. Bu önemli yatırımları için İş Adamı Leblebici'ye bir kez daha teşekkür ediyor. 


​Funny Cam San. Tic. A.Ş
Adres: Funny Cam San TİC. A. Ş Acıgöl yolu mevkii OSB karşısı Nevşehir.
İletişim: 0384 212.26.03