AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan;-Oda seçimlerinde Nevşehirli İş Dünyası kendisine başkan seçecekler.Elbetteki Nevşehirli hemşerilerimiz bu konuda ölçüp biçip en doğru kararı vereceklerdir.Bizim taraf olup bir yönü işaret etmemiz gibi bir şey söz konusu olamaz. Şahsım adına Odalarımızda 12 Eylül Referandumuma Hayır diyen Ergonokoncu zihniyetlerin başkan olmasını kesinlikle istemem dedi.

Galiba Koltuk Tatlı Geliyor...

Biz AK Parti hükümeti olarak zihniyetimiz halka hizmet distüru ve bu hizmet içinde eski den olduğu gibi koltuğa sımsıkı oturupta kalkmayan bir zihniyetle değil hizmette süreklilik yeni yüzlerin bu bayrak yarışı yürütmelerini arzu ediyoruz.Anlaşılan o ki bu koltuk tatlı geliyor… 

Artık Yeni Yüzler Görelim...!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk te açıklamasında ;Bizler hepimiz gelip geçiciyiz bu handa yolcularız bu hanın gerçek sahibi milletimizdir ve bu handan dün olduğu gibi yine bir çok yolcu gelip geçecek.Asil olan gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek.Hizmette samimi isek artık bırakın yeni yüzlerin önlerini açalım memleketimize yeni heyecan gelsin dedi.

Yani yeni insanlarda "Ben adayım" diyebilsinler. Niye diyemesinler.? seçime girsinler, gayret göstersinler. Daha birinci dakikadan itibaren "Sen aday olamazsın" denilebilir mi, kim kime bunu söyleyebilir?. O zaman genel seçimlerde de güçlü partinin adayı diğer adaylara "Siz aday olamazsınız" desin. Böyle bir mantıkla hiçbir yere gidilemez. Burası demokrasi ile, Cumhuriyet ile yönetilen bir ülke ve herkes bu şartları istediği gibi kullanır. Aday olur, seçime girer ve mücadelesini yapar. Bizde kazananı tebrik ederiz" diye konuştu.