Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Nevşehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ile Yardımcısı Arif Öbekli, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız'a nezaket ziyaretinde bulundu.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız; "Nevşehir İl Genç Girişimciler Kurulu başkanlığına seçilen Osman Vergiveren kardeşimizi de tebrik ediyor, başarılı bir çalışma dönemi diliyorum” dedi.

Ülke olarak genç girişimcilere ihtiyacımız olduğuna değinen Başkan Parmaksız, “Genç girişimcilerimiz bizim gözbebeğimiz. Ülkemizin gelişip kalkınması ve ülkelerarası rekabette üst sıralara çıkması için özellikle sizler gibi genç girişimcilere, genç beyinlere çok ihtiyacımız var. Bugün dünyanın en zengin ülkeleri en girişimci olan ülkelerdir. Bizde bu manada genç girişimcilerimizin sayısını artırmak için var gücümüzle çalışacağız. Oda olarak genç girişimcilerimizi her zaman olduğu gibi desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Nevşehir İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ise desteklerinden dolayı başta NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'a ve şahsında tüm kurul üyelerine teşekkür ederek, Nevşehir için en iyisini yapma gayretinde olacaklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, TOBB Nevşehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve yönetimine yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarete Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız ve Komite Üyesi Nurullah Avşar'da eşlik ettiler.