Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana tesislerinde üyeleriyle buluşarak Göre kasabasına yapılacak olan gıda imalatı ve karma depolama alanı için istişare toplantısı düzenledi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası işbirliğinde "Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama Alanı İstişare toplantısı" Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana tesislerinde düzenlenen yemekli toplantıda masaya yatırıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana tesislerinde düzenlenen İstişare toplantısına, ​Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı’nın yanı sıra Oda ve Borsanın Meclis üyeleri katılım sağladılar.

NTSO Başkanı Arif Parmaksız burada yaptığı açıklamada, “Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın talimatları ile Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Göre Kasabası Çayırlık Mahallesi’nde Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama Alanı ile ilgili olarak Göre Belediye’sinin destekleri ile çalışmalara başlanılmış, TOKİ ile görüşmeler yapılmıştır. Yıl sonu itibariyle, kamulaştırma çalışmaları devam eden alanın kurulacağı bölge ile ilgili imar projesi çalışmaları tamamlanarak TOKİ işbirliği ile çalışmalara hız verilecektir. " dedi.


Göre kasabasına yapılacak olan Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama Alanı İstişare toplantısı Oda ve Borsa üyelerinin dinlenmesi ve karşılıklı görüş-alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.​