NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılım sağlamaları hususunda bilgilendirmelerde bulunmayı sürdürüyor.

Odadan yapılan açıklamada; “TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Adana Gıda Toptancıları Derneği iş birliği ile, Çukurova Gıda / Gıda-Tek Fuarı 2015 – Adana 9. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Unlu Mamuller Teknolojileri, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Mağaza Market Ekipmanları Fuarı,  Adana Ambalaj Ve Reklâmcılık Fuarları ile eş zamanlı olarak 7-10 EKİM 2015 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Mobilya Sektörünün Bölgedeki En Büyük Fuarı 27 Ekim – 1 Kasım Tarihleri Arasında Tüyap Adana'da… 

 Tüyap Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası,  Adana Mobilyacılar Sitesi, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Valiliğinin destekleri ile Hazırlanan Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı 2015, Adana 9. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı ve Adana İdeal Ev Fuarı, Mefruşat, Zücaciye, Ev Tekstili, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği, Aydınlatma, Halı, Saraciye, Ayakkabı, Konfeksiyon Fuarı eş zamanlı olarak,  27 Ekim – 1 Kasım 2015 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.  Tüyap  Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği işbirliği ve T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Adana İl Tarım Müdürlüğü, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret ve Sanayi Odaları, Seyhan, Yüreğir, çevre il ve ilçelerin Ziraat Odaları, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Adana İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Adana İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin değerli destekleri ile hazırlanan Adana Tarım Fuarı 2014 - Adana 8. Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Adana Sera-Bahçe Fuarı 2014 - Adana 8. Seracılık, Bahçecilik, Fidancılık, Tohumculuk, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı’nın ortak açılışı 19 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 12.00’de Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir” ifadelerine yer verildi.