Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, beraberinde Kapadokya Göremespor Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Çiner ve Genel Menajer Süleyman Yücefaydalı ile birlikte Nevşehir Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş tarafından karşılanan Göreme heyeti daha sonra Nevşehir Ticaret Borsası makamında bir süre istişarelerde bulundular.

Göreme belediyesi olarak sivil toplum kuruluşları ile her zaman irtibat halinde olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Nuri Cingil, birlikten kuvvet doğar ilkesi ile Siyasetçisi, Bürokratları ve STK'ları ile uyumlu çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Nevşehir Ticaret Borsasının başarılı çalışmalar yürüttüğünün altını çizen Başkan Cingil, bu başarının sırrının İbrahim Salaş ile ekibinin oluşturduğunu söyledi.

Spor ve Turizm konularının ağırlıklı olarak görüşüldüğü ziyarette Göreme'de yapılan çalışmalar hakkında Borsa Başkanı Salaş'a bilgiler veren Belediye Başkanı Nuri Cingil; "Ben bugün ki ziyaretimde gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karşılıklı fikir alışverişinin de yapıldığı bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ve konuklarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bal ligine yükselmeleri dolayısıyla Kapadokya Göremespor Kulüp Başkanı Çiner'i de tebrik eden NTB Başkanı İbrahim Salaş, amatör bir spor kulübünün Nevşehir'in tanıtımına katkı sağlamasını çok önemli bulduklarını belirterek, yeni sezonda başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.