NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında organ seçimleri de yapıldı. Meclis ve Yönetim oluşturuldu. Şimdi gözler yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilen M. Arif Parmaksız’da. Parmaksız’ın seçim sonrasında kamuoyuna açıklayacağını belirttiği sözlere çevrildi.

 

Seçimler öncesinde katıldığı basın toplantıları ve TV – Radyo programlarında seçimin ardından önemli açıklamalarda bulunacağını kaydeden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın özellikle bazı üyelerin tehdit edildiği, hatta bu konuyla ilgili ellerinde ses kayıtları bile bulunduğu açıklamalarına da yapacağını belirttiği bu toplantıda yer vermesi bekleniyor.

 

Birkaç yıldır Nevşehir’in korku imparatorluğuna çevrildiğini söyleyen Parmaksız, seçim sonrasında bu durumu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da ileteceğini ve bu duruma bir son verilmesi için elinden geleni yapacağını söylemişti.

 

Parmaksız o açıklamaları esnasında, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Nevşehir’de son iki üç yıldır yapılan bu zulmü mutlaka anlatacağını belirten Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, “Başbakana ilimizde yapılan bu zulmü anlatacağım. İki üç yıldır Nevşehir’de terör havası estiriyorlar. Ses bantları ve dosyaları var elimde. Bunlara dur demek lazım. Ya bunlara dur diyeceğiz, ya da saadet zinciri sürecek. Derebeylik mi burası?. Ben üyemin gönlündeyim. Ziyaretlerimiz esnasında bir tek üyem, bir tek kişi bana tepki koymadı. Aslında yüzleri ortaya çıktı. Bütün bu zulümleri benim işime de geldi. Bakın geçtiğimiz günlerde Maliye bakanı ilimizde idi. Esnaf gezileri vardı programında. Nevşehir’de ticaret ve sanayi odası seçimleri nedeniyle yaşanan gerginliği hissetti ve esnaf gezilerini iptal etti” açıklamalarında bulunmuştu.