Güneş enerjisi ile çalışan solar pompalar ile tarımsal sulama yapmak artık çok kolay. Üstelik daha az maliyetli.

Çiftçilerimizi Solar Güneş Enerjisi İle 5 yıl sıfır faizli yılda bir kez ödeme sistemi ile kredi Desteği Alarak Tarımsal Sulama Sistemleri Kurulumu çiftçimizi Kurtaracak…

Güneş Enerjisi İle Sulama Sistemi, Güneş paneli yani solar panel'in ürettiği elektrik ile dalgıç pompaların çalıştırılmasını ifade eder. Bu sayede tarımsal sulamalar sabah 08.00 ile akşam 18.00 arasında her gün yapılabilmektedir.

SRC ENERJİ ÇİFTÇİNİN YANINDA... Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!

Güneş enerjisiyle tarımsal sulama sistemleri kurulumu ile güneş enerjisinin tarımsal uygulamalarda kullanılması oldukça mantıklı ve cazip bir hale gelmiştir. Çünkü güneş panelleri tıpkı tarımsal alanlar gibi güneşe ihtiyaç duyarlar. Tarımsal alanların sulanması gerektiği zamanlarda ise güneş enerjisinden faydalanabiliriz. Tarımsal ürünlerinizi büyütürken güneş enerjisiyle tarımsal sulama sistemleri ile elektrik faturası ödemeden elde edebilirsiniz.

Tarımsal sulamada artan elektrik maliyetleri nedeniyle Güneş Paneli ile üretilen elektrik kullanılmaktadır. Çünkü tek bir seferlik yapılan yatırım ile 25 yıllık ekonomik ömre sahip bir yatırımdır.  

Güneş Enerjili Sulama Sistemi Pompaları: Dalgıç Pompa Güçleri şu şekildedir. 0.75 kw ( 1 Hp ), 1.1 kw ( 1.5 hP,) 1.5 kw ( 2 Hp ) 2.2 kw ( 3 Hp ), 3 kw ( 4 Hp), 4 kw , 5.5 kw ( 7.5 Hp ) , 7.5 kw (10 Hp), 11 kw, 15 kw ( 20 Hp), 18 kw ( 24 Hp ), 22.5 Kw ( 30 Hp ), 30 Kw ( 40 Hp ), 37 kw ( 50 Hp ), 45 kw ( 60 Hp ) , 55 kw ( 75 Hp ), 75 kw ( 100 Hp)
 
Güneş enerjisi ile yapılan sulamalar ise tamamen doğal yolla, ekonomik, sesiz ve çevrecidir.Elektrik alamayan ya da elektrik hattı bulunmayan veya elektiriği olup faturasından sıkılan çiftçilerimiz için üstelik hiç para ödemeden kurulumlarını gerçekleştiriyoruz.Böylece çiftçimizin daha çok kazanmasını hedefliyoruz.

Hesaplama yıllık ve ideal koşullar gözetilerek yapılmıştır ve güneş enerjili sulama sistemi kendini 3-4 yıl içinde amorti etmektedir.  Güneş Enerjisi İle Kurulan Sulama Sistemleriyle Projelendirme Sırasında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar;
1-) Pompanın ihtiyaç duyduğu enerjiye uygun güneş panelinin seçilmesi.
2-) Gece sulama yapılacaksa sistemin şebeke ile entegre çalışabilecek şekilde tasarlanması

Güneş Enerjisi İle Çalışan Sulama Sistemlerinin Avantajları
– Güneş enerjisi ile sulama ekonomik ve masrafsız bir yöntem olması.
– Yakıt tedariki, jeneratör çalıştırma, yakıt fiyatlarından etkilenmemesi.
– Çevreci ve yıllarca sorunsuz çalışan bir sisteme sahip olunur.
– Güneş enerjisine tamamen uygunluktan dolayı, enerji zamanın da verimli bir şekilde üretilir.

Fotovoltaik güneş sistemleriyle desteklenen tarımsal sulama projesi ile güneş panelleri aracılığıyla elde edilen elektrik enerjisiyle sulama kuyularından su çekilerek tarım alanlarına ulaştırılarak sulama yapılmaktadır. Böylece çiftçiler elektrik hattı bulunmayan ya da sürekli elektrik alamayan tarım alanları da dahil olmak üzere her yerde tarımsal ve bahçe sulama yapılabilmektedir.

Minimum 25 yıl kullanım ömrü bulunan güneş enerjisi ile tarımsal sulama sistemlerinin bakım ve işletme giderlerinin yok denecek kadar az olması onları ön plana çıkarmaktadır.
 
Sizde GES & Solar Güneş Enerjisi İle Tarımsal Sulama Projelendirme ve Anahtar Teslimi Kurulum Hizmetinden Faydalanabilirsiniz…

Güneş Enerjili Tarımsal Sulamada Muhteşem Fırsat Sizleri Bekliyor...

Şimdi Çiftçiler bu kampanyaya koşuyor ve bu kampanyadan faydalananlar kazanıyor...

Çiftçilere özel yılda 1 kez ödemeli tarımsal sulama kampanyasından yararlanmak ister misiniz? Tarımsal Sulama 5 yıl O Faiz Yılda 1 Ödeme
SRC Güneşten Gelen Elektrik ...


SRC ENERJİ....

Firma Yetkilisi: Selman Sürücü

GSM: 0 554 804 66 24

İşyeri Tel: 0 384 215 07 72

Unutmayın; 5 Yıl Sıfır Faiz Fırsatıyla Sizde Güneş Enerjisinden Faydalanın...