Nevşehir iş dünyasından hatırı sayılır kişilerin katılımıyla gerçekleşen törende A ve B blokların temel betonlarının dökümü yapıldı.

3 Bloktan oluşan site 24 saat güvenlik girişli olup, site genelinde toplam 50 daire bulunmakta. Ayrıca  açılabilir kapalı yüzme havuzu, rekreasyon alanları, açık-kapalı çocuk oyun alanları, ebeveynler için bilardo, masa tenisi gibi oyunların yer aldığı oyun salonu, spor salonu ve yarı açık otoparkı bulunmaktadır. Site akıllı binalardan oluşmakta olup , site çevresi ve katlarda hat safhada güvenlik düşünülmüştür.

Nevşehir in Güvenilir ve Kalitenin Aranan Markası Hill Yapı gururla sunar…

Nevşehir’in yeni cazibe merkezi Beğendik marketin üst yolunda Ragıp Üner mahallesi 142.sokak Mevlana sitesini geçince sağ tarafında inşasına başlanan Kapadokya Delüks,  10 Mart 2013 Çarşamba günü düzenlenen temel atma töreniyle,A ve B Bloklarının, temellerini attı.Satışların başladığı projeye ilgi yoğun.

Nevşehir iş dünyasının seçkin iş adamlarından ve Hill yapı ortağı Sayın Sacit Uzer ve Sayın Musa Ertaş İşbirliğinde butona basmasıyla gerçekleşen temel atma töreninden kareler…


Hill Yapı Kapadokya Delüks ‘ün Memleketimiz Nevşehir e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz...

Adres: Hill Yapı İnşaat A.Ş. Uzer İşhanı 5. Kat NEVŞEHİR

Tel:   0384 213 10 00
http://www.hillyapi.com.tr