Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında Belediye tarafından 7 bin 500 tonluk depo kazımı çalışmalarına başlandı.

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında depoculuk adına önemli bir adım daha atıldı. Kavak kasabasında yeni depolama alanları için Karşıbağ mevkii'ne bağlantı yolu açıldı. Kavak kasabasında hayalleri süsleyen bağlantı yolunun açılması ile birlikte, kasabada Karşıbağ mevkii depolama sahası olarak hizmete girmeye hazırlanıyor.

Başkan Bağcı İle Hayaller Gerçek Oluyor.

Kavak Belediye Başkanı Ferudun Bağcı, kasabada vatandaşların taleplerini bir bir yerine getirirken seçimden önce verdiği vaatleri de ihmal etmiyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde karaçalı mevkiinde 67 yıl önce yapılan köprünün bakım ve onarımını tamamlayarak kasaba halkının hizmetine sunan Kavak Belediyesinde şimdi gözler, yeni depoculuk sahaları konusunda Başkan Bağcı'nın yürüttüğü yeni çalışmalara çevrildi.

Kavak Belediye Başkanı Ferudun Bağcı, kasabada depoculuk sektörünün önünü açmak ve yeni depo sahalarının oluşturulması adına ilk önce Karşıbağ mevkii'ne bağlantı yolu açtı.

Soğuk hava depoculuk sektörünün hızla geliştiği Kavak kasabasında, yeni depolama sahaları arayışında olan kasaba halkı yeni yolun açılmasıyla birlikte büyük bir mutluluk duyduklarını aktardılar ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'ya teşekkür ettiler.

Başkan Bağcı: "Ne söz verdiysek yerine getireceğiz"

Fib Haber merkezine açıklamada bulunan Kavak Belediye Başkanı Ferudun Bağcı; "Seçim vaatlerim arasında yer alan bu proje kasabamızda depo sektörünün geleceği için çok önemliydi. Kasabamızda açılan yolumuz ile birlikte belediyemize ait 7 bin 500 tonluk yeni depolama alanlarını halkımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Kavak kasabamıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.