KOSGEB Başkanı Recep Biçer, Nevşehir temasları kapsamında Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile görüşen Başkan Biçer, Nevşehir'in ekonomik yapısı ve ekonomik faaliyetleri hakkında bilgi alarak, KOSGEB’in  Destek Programları hakkında bilgi verdi. 

NTB Başkanı Salaş, KOSGEB Başkanı Recep Biçer’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nevşehir Ticaret Borsası çalışmaları hakkında bilgi verdi.Salaş, KOSGEB ile birçok ortak faaliyete imza attıklarını ifade ederek bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.
 
Ziyarette KOSGEB Başkanı Biçer; Türkiye’nin 2023 hedeflerine varmasında en büyük görevin KOBİ’lere düştüğünü belirterek, KOBİ’lerin üzerine düşen görevi yerine getirebilmesi için KOSGEB’in her daim yanlarında olacağına vurgu yaptı.

Başkan Salaş'ın makamında ağırladığı KOSGEB heyetinde Özel Kalem Müdürü Murat Arıkan, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Köseoğlu, Özel Kalem Kobi Uzmanı Mustafa Deniz , Nevşehir KOSGEB Müdürü Necati Günaydın ve Nevşehir İşkur İl Müdürü İlhan Temel yer aldı.