Selman, düzenlediği basın toplantısında, Garanti Konut olarak geçen yıl Kayseri'de 670 adet daire teslim ettiklerini, 350 adet daire satışı gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde inşaatı süren Kozza Termal'de 6 bin adet hisseli gayrimenkul satışı yapıldığını ifade eden Selman, şu bilgileri verdi:

 

"2013 yılında Kayseri ve Kozaklı'da yaklaşık 1400 daire teslimatını yapmayı planlamaktayız. Kayseri'nin çeşitli bölgelerinde 500 dairelik yeni projelerimizi satışa çıkaracağız. 2013 yılında hedefimiz 600 adet daire ve 6000 adet Kozza Termal hissesi satmak. 2013 yılı sonuna kadar Mersin'de de Kozza Deniz Tatil Sitesini tüm Türkiye'de satışa sunmaktır. Yine 2013 yılında bizim için yeni bir sektör olan sağlık sektöründe yaklaşık 5 milyon liralık bir yatırım yapmayı planlamaktayız. Bu yatırımımızı Kozza Termal Tatil Sitesi'yle beraber tüm Türkiye'ye yaymayı planlamaktayız."

 

Selman, sosyal sorumluluk alanında çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, "Her yıl bütçemizde bu alana ayrılan pay, eğitim, spor, kültür ve sanat alanında gelen projeler için kullanılmaktadır. Sosyal sorumlulukla ilgili projelere olan desteğimiz her yıl artarak devam edecektir" dedi.

 

Kozza Termal Genel Koordinatörü Mehmet Redifoğlu da, sitedeki 17 bin hisseden 12 binini satacaklarını, 5 binini kiralayacaklarını ifade ederek, site içinde 3 bin metrekare alanda kuracakları fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ile sağlık sektöründe de adlarından söz ettireceklerini vurguladı.