AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'deki Ziraat Odaları Başkanlarıyla Kozaklı'da bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Ziraat Odası Başkanları ile Kozaklı'da bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, çiftçilerin sorunlarını bire bir dinleyerek sorunların çözümü için istişarede bulundu.

Açıkgöz başkanlığında düzenlenen toplantıya, Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir TKDK İl Koordünatörü Murat Asiltürk, Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Vekili Gürol Çetin, Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner ve İlçe Ziraat Odaları başkanları katıldı.

Toplantıda çiftçi sorunları ile ilgili istişarelerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Şifalı termal sularıyla ünlü ilçemiz Kozaklı’mızda Ziraat Odası Başkanlarımızla bir aradayız. “Turizm cenneti Nevşehir’imiz, aynı zamanda tarım şehridir. Emektar çiftçimizin beklentileri, kaliteli ürünlerin yetişmesi ve pazarıyla alakalı verimli istişareler gerçekleştirdik.” dedi.

İstişare toplantısında kendileri ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner'de, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e çiftçi sorunlarına duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu'da; "Ziraat odaları istişare toplantısına katılım gösteren Sayın Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, tüm bölge çiftçilerimizin sorunlarını dinleyerek gerekli konularda yardımcı olacaklarını söylediler. Kendilerine teşekkür ederiz" dedi.

Toplantının ardından Kozaklı Ziraat Odası Başkanı Adnan Şen, günün anısına Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e plaket takdim ettiler.