AK Parti Merkez ilçe Başkanlığının düzenlediği toplantıya AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,  İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş,  Nevşehir Islah Organize Sanayi Mütevekkil Heyeti Başkanı Hasan Kahveci ile sanayici ve yatırımcı iş adamları katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen toplantıda Nevşehirli sanayici iş adamlarının sorunlarını dinledi.
 
Gizligider, burada yaptığı açıklamasında; AK Parti Nevşehir Merkez ilçe başkanlığımız tarafından düzenlenen toplantıda Organize sanayi esnaflarımızla sanayimizin bugününü ve geleceğini konuştuk. dedi.

Dün olduğu gibi bugünde yarında her zaman Nevşehir Sanayicimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz diyen Gizligider, Ak Parti İktidarı olarak çıkardığımız teşvik yasaları ile artık sanayicimizin yanındayız.
Ak Parti olarak her zaman üreticinin yanında olduk.

Bundan sonrada üretmeye devam edeceğiz ve üreticimizin yanında olacağız. Yeter ki müteşebbislerimiz, girişimcilerimiz üretmek için bize gelsin ve bizde onlara yardımcı olalım ve Nevşehir şehrimize yeni yatırımcılar yatırım yapmaya devam etsin.

Ak Parti iktidarı olarak her zaman destek vermeye hazırız!” dedi.