PÜİS Birleşik Toplantısı, PUİS Kırıkkale Şube Başkanı Musa Ertaş ve sendika üyelerinin katılımıyla Ankara’daki PÜİS Genel Merkezi’nde yapıldı. 

Sektörde çözüm bekleyen sorunların görüşüldüğü PÜİS Birleşik Toplantısı Ankara’daki PUİS Genel Merkez Kompleksinde düzenlendi. 

PÜİS Birleşik Toplantısı'nda Sorunlar Masaya Yatırıldı

PUİS Kırıkkale Şube Başkanı Musa Ertaş ile birlikte Akaryakıt bayileri temsilcileri, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş’un başkanlığında yapılan PÜİS Birleşik Toplantısı’nda sektörün gündemindeki sorunlar masaya yatırılırken, bu sorunların çözümü için PÜİS’in izleyeceği stratejiler belirlendi.

PÜİS Genel Merkez Yönetim Kurulu, Genel Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyeleri ve PÜİS Şube Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen PÜİS Birleşik Toplantısı, (23 Şubat 2019 tarihinde) Genel Başkan İmran Okumuş'un başkanlığında yapıldı.

Toplantıda 2018 yılının sektör ve bayiler açısından değerlendirmesi yapılırken, sektörün ve bayilerin gündemindeki sorunların çözümü için PÜİS’in 2019 yılında izleyeceği yol haritası belirlendi. 

ERTAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve PUİS Kırıkkale Şube Başkanı Nevşehirli İş Adamı Sayın Musa Ertaş yaptığı açıklamasında; "“PÜİS ülkemizin en ücra köşeleri dahil, yurt geneline yayılmış kayıtlı bir çok üyesi, onlarca şubesi, yüzlerce Temsilciliği bulunan Türkiye’nin teşkilatlı tek İşveren Sendikası’dır. Dolayısıyla akaryakıt sektöründeki sorunların tümüne en ince ayrıntılarına kadar hakimiz. Bu sorunların kaynağını ve çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz. Birleşik Toplantı’da tüm yetkili kurullarımızla gündemdeki önemli konuları masaya yatırdık ve bu sorunların çözümü için izleyeceğimiz yol haritasını belirledik. Sektörümüze hayırlı olsun " dedi.