Türkiye'ye ABD tarafından düzenlenen ekonomik terör operasyonunun perde arkasında yer alan güçleri Necmettin Erbakan Hoca yıllar önce açıklamıştı. ABD parasının siyonist güçlerin elinde olduğunu ve bu güçlerin doları kullanarak kendisine karşı gelenlere operasyon çektiğini anlatan Erbakan'ın adeta bu günlere ışık tutan açıklamaları ile Ayrıca 1976 da Nevşehir'e yapmayı planladıkları ağır sanayi hamlesine ilişkin konuşmaları iki video olarak www.fibhaber.com okurları ile paylaşıyoruz.

(Videomuzun biri haberimizin altında diğeri üst manşetten izleyebilirsiniz...)

Erbakan’dan ağır sanayi hamlesi dersi! Nevşehir'e...

Milli Görüş’ün efsane Lideri Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Ağır Sanayi ve Milli Savunma Sanayi Hamlesi TRT-1976
 

Milli Görüş’ün efsane Lideri Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN’ın Milliyetçi Cephe hükümetinde yer aldığı dönem içinde TRT’ye verdiği röportaj ında Nevşehir için Aktarma Organları Sanayi ( TÜMOSAN) ve OSB yapılacağının projeleri içerisnde yer aldığını ifade etmişti.

Organize Sanayi Bölgesi      NEVŞEHİR      K.B.

Aktarma Organları Sanayii (TÜMOSAN)   NEVŞEHİR

İşte O yıllarda temelleri atılan Ağır Sanayi ve Milli Savunma Sanayi tesislerinin bugün ülkemize ne kadar stratejik öneme sahip hizmetler verdiklerine şahitlik ettikçe "YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE" ve "YENİ BİR DÜNYA" hedefi için bir ömür harcayan Merhum ERABAKAN’ı ve O’nun mücadelesinin değerini daha iyi kavramış oluyoruz.

Büyük liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra Merhum Adnan Menderes ile başlayıp, Turgut Özal, Başbuğ Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan , Bülent Ecevit, Muhsin Yazıcıoğlu ile devam eden günümüz Türk siyasetinde, tarih Recep Tayyip Erdoğan'ı da yazacak tüm ve gayret ve çabasının sadece Büyük tam bağımsız TÜRKİYE olduğunu hedeflerini yarının daha güçlü Türkiyesinde çocuklarımız ders kitaplarında okuyacaklar.  70'li yıllardan günümüze yaklaşık 50 yıl geçmiş. Merhum Erbakan çıkmış Televizyonda projelerini anlatıyor. Milenyumlu yıllarda günümüzde ise hiçbir projesi olmayan siyasi partiler ortaya hiçbir somut çözüm yolu koymazken kuru siyasetle gün geçiriyor. Olmayanı yapmak yerine olanı eleştiriyorlar. İşte tek sıkıntımız bu. Ne mutlu ömrünü ülkesi milleti devletine adayanlara... Yaşayanlara Allah'tan uzun ömürler hayatlarını kaybedenlere ise rahmet diliyoruz.