NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kahraman nezaretinde dernek binasında düzenlenen toplantıya yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda derneğin geçmişte olduğu gibi, seçkin iş adamlarının katılımlarında ilimizin ekonomik anlamda daha aktif rol alınması kararlaştırıldı.  

Ülkemiz ve şehrimizin önemli sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Nevşehir Sanayicilerinin yaşadıkları sorun ve beklentileri de görüşüldü.

Toplantıda, NESİAD derneği çatısı altında Nevşehirli iş adamlarının kendi aralarındaki iletişimi ve üyeleri arasındaki işbirliğini artırarak bir sinerjiye dönüşeceği noktasında vurgu yapıldı. 

Nevşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İlhan Kahraman, "bugün derneğimiz de yapmış olduğumuz toplantıda Nevşehirli yatırımcı iş adamlarımızla bir araya gelerek Nevşehir ekonomisi ve iş adamlarımızın sıkıntılarını değerlendirdik. Ayrıca Nevşehirli işadamları olarak ilimizin geleceği ile ilgili projelerin takipçisi olma kararınıda almış bulunuyoruz. İnşallah NESİAD derneği olarak önümüzdeki günlerde Nevşehir Ekonomisine ivme kazandıracak çalışmalara imza atacağız" dedi.