Berberler, Terziler ve Sebzeciler Odalarından

Ördü’ye Tam Destek

NEVŞEHİR(MHA) 04 Mayıs 2014 tarihinde yapılması kararlaştırılan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı seçimleri öncesinde Birlik Başkanı İsmail Ördü, merkezdeki esnaf odaları başkanları ve yönetim kurulları ile bir araya geliyor.

Han Odası Saklı Bahçe’de düzenlenen yemekli toplantının konukları Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, Terziler Odası Başkanı Habil Demirbilek ile Sebzeciler ve Pazarcılar odası Başkanı Selim Özmen ve yönetim kurulu üyeleri oldu.

Söz konusu yemekli toplantının bizzat Birlik Başkanı olarak kendisinin şahsi daveti ile düzenlenen bir yemek olduğunu belirten Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, “2014 Yılına esnaf ve sanatkar teşkilatları olarak seçimli bir yıl olarak girdik. Ocak ayından bu yana ilimizde esnaf ve sanatkar odalarımızın genel kurullarını yaptık. Şükürler olsun ki genel kurullarımız son derece seviyeli bir şekilde yapıldı. Bu vesile ile bütün esnaf ve sanatkarlarımıza genel kurullarda gösterdikleri olgunluktan dolayı teşekkür ediyorum. Akabinde bir yerel seçim yaşandı ilimizde. Bu yerel seçimden de başarı ile çıkıldığını düşünüyorum. Nevşehirimize yakışır bir seçim yaşandı. Herhangi bir istenmeyen olay yaşanmadı. Bundan dolayı da ayrıca memnunuz. Yeni seçilen İl, İlçe, belde belediye başkanlarımıza, il genel meclisi, belediye meclislerinde görev alan arkadaşlarımıza ve mahalle muhtarlarımıza başarılar diliyorum. 04 Mayıs 2014 tarihinde yapacağımız esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanlığımızın genel kurulunda odalarımıza seçilen başkanlarımızın yanında yönetim kurullarının üyeleri de delege olarak katılacaklar. Bizde adaylığımızı açıkladık. Adaylığımızı açıkladıktan sonra bize destek olan başkanlarımız ve yönetim kurulları ile bir araya geliyoruz. Berberler, Terziler ve Sebzeciler odaları başkanları ile yönetim kurulları ile bir araya geldik. Buradaki yemekli toplantı tamamen Birlik Başkanı İsmail Ördü olarak şahsımın düzenlediği bir yemektir. Yanlış yorumlamalara neden olunmasını istemiyorum. İnşallah esnaf sanatkarımız için hayırlı bir süreç olmasını temenni ediyorum. Bize destek olan tüm oda başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıda söz alan Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, “Bizde oda yönetimi olarak mevcut birlik başkanımız Sayın İsmail Ördü’yü destekleme kararı aldık. Kendisine oda başkanı ve yönetimim olarak destek olacağız. Diğer aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz. Diğer aday arkadaşımızın odamızı ziyaret etmemesini ve arkadaşlarımızdan oy talebinde bulunmamasını da önemle rica ediyorum” dedi.

Nevşehir Terziler Odası Başkanı Habil Demirbilek, “Birlik Başkanlığımızın seçimleri ilimize hayırlı uğurlu olsun. Terziler odası olarak Sayın İsmail Ördü’ye tam destek vereceğiz. Bundan sonra kimse bize gelip oy istemesin” ifadelerini kullandı.

Toplantı da son olarak söz alan Nevşehir Sebzeciler Odası Başkanı Selim Özmen ise, “Oda seçimlerimiz, ardından da yerel seçimlerimiz hayırlı ile tamamlandı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan birlik başkanlığı seçiminde odamızın bünyesinden çıkan Sayın İsmail Ördü’yü destekleyeceğiz. Hep beraber inşallah yola devam diyeceğiz” şeklinde konuştu.