Muhteşem Cuma adı altında düzenlenen Alışveriş çılgınlığı Nevşehir de PTT çalışanlarını vurdu...

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Birlik Haber-Sen Nevşehir İl Başkanı Ümit Gümüş, www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

Muhteşem Cuma adı altında yapılan alışveriş çılgınlığı neticesinde gelen kargoların dağıtılmasında yaşanan sıkıntı had safhaya ulaşmıştır.

179 yıllık köklü kuruluş PTT gelmiş olduğu nokta itibarıyla halkının güvendiği ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde oluşması için gayret gösteren özveri ile çalışan personelimiz artan posta kargo gönderilerini zamanında ulaştıramamasının sıkıntısını yaşamakta, devir oranı yükselmektedir.

Nevşehir PTT Merkez Müdürlüğü hizmet binasının yetersiz olması ve kadrolu personel eksikliği hizmetlerinin aksamasında temel neden oluşturmaktadır.

Nevşehir PTT Merkez Müdürlüğü hizmet binasının fiziki anlamda yeniden düzenlenmesi mümkün değil ise yeni bir bina kiralaması ve boş bulunan kadroların doldurulması ile giderileceği kanaatindeyiz.

Bu konuda yetkililerin önlem alması dileğimizdir. Birlik Haber-Sen olarak maksadımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir. Sendikal duruşumuz maddi ve sosyal anlamda kazanımlar elde etmenin yanında çalışanımızın hizmet üreten emekçilerin huzurlu bir çalışma ortamı ve hizmet alan halkımızın kaliteli bir hizmet alması noktasında çalışmalar yapmaktadır.

Kamuoyuna Saygılarımızla duyurulur.

Birlik Haber-Sen Nevşehir İl Başkanı Ümit Gümüş