6 Yıldır İstanbul da Atasay Genel Merkezinde Gerçekleştirilen Altın Çadır Bu Sene NEVŞEHİR DE Kapadokya Forum Avm Atasay Mağazasında "Geleneksel Altın Çadır Günleri" başladı. 

Atasay Altın Çadır Günleri Nevşehir'de Başlıyor!

6 yıldır istanbulda Atasay genel merkezinde gerçekleştirilen altın çadır günleri bu sene de Nevşehir'de, Kapadokya Forum Avm Atasay Mağazasında gerçekleştirilecek.


Atasay Altın Çadır'ında sezon sonu maliyetine hatta bazı ürünlerde zararına fiyatlar.

Pırlanta, altın, elmas ve seçili ürünlerde maliyetine hatta bazı ürünlerde zararına fiyatlar Altın Çadır Günlerinde 1-2-3-4 aralık 2016 tarihlerinde altın ve pırlanta tutkunlarına kaçırılmayacak fırsatlar sunacak.

​4 Aralık Pazar günü sona erecek etkinlik, saat 10.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilere kapılarını açık tutacak. "Geleneksel Altın Çadır Günleri"nde zararına fiyatlarla yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere on binlerce altın, pırlanta, gümüş ve çelik ürün alıcılarını bekliyor


Mağazalarda geçmiş sezonlara ait ürünlerin toparlanarak, uygun fiyatlarla müşterilerin hizmetine sunulan etkinliğin, yaklaşık 10 bin kişi tarafından ziyaret etmesi bekleniyor.

Fırsatı Kaçırmayın!