2018-2019 Koleksiyonu ile Sezonun en beğenilen Erkek giyim ürünleri ve aksesuarları en uygun fiyatlarla MORVEN'de. Birbirinden şık yeni sezon Erkek giyim modelleri en uygun fiyatlarla sizleri bekliyor...

MORVEN Erkek Giyim, bünyesinde her kesime her bütçeye uygun "Takım Elbise-Kaban-Mont-Pantolon-Triko-parfüm-kemer-kravat-tşört-çorap-ayakkabı-gömlek-Damatlık takım" ile kalıp ve kesimleriyle dikkat çekerek bir erkeğin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Fiyat politikasıyla dikkat çeken, piyasadaki rakiplerine göre en iyi kaliteyi en uygun fiyata satan MORVEN Erkek Giyim Mağazası bu anlamda da müşterilerinin yoğun talepleri ve ilgisi ile her geçen gün dahada hızlı büyümeye devam ediyor.

Nevşehirli Baylara Özel...
Morven şubesinde özel indirimler başladı. Şimdi, takım Elbisede olay alması çok kolay... Kendinize, sevdiğinize, abinize, babanıza, öğretmeninize, dedenize, amcanıza, dayınıza en güzel hediye ... Kime alırsanız alın,  2 takım elbise Sadece 599 TL. 

Yeni Sezona Özel

2 Takım Elbise Sadece 599 TL. 
Ceket - Pantolan - Gömlek - Triko - Çorap - Parfüm 499 TL.

ERKEK GİYİME DAİR ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA…

Erkek giyimde marka isim olan MORVEN, Nevşehir'de ilk kez bu sene başında açmış kapılarını müşterilerine. Hedeflerinin bütün Nevşehirli erkekleri giyindirmek olduğunu açıklayan Mağaza sahibi Esin Afşar;" Erkek giyim adına aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz. Amacımız giyimine düşkün bütün erkekleri, olabildiğince şık ve modern giydirmek” diyor.

Bol çeşidin yanı sıra müşterilerine kampanyalı, uygun fiyat ve ödeme seçeneği sunduklarını dile getiren Esin Afşar, “Özellikle İstanbul modasına sahip ürünlerimiz şimdi Nevşehir mağazamızda vitrindeki yerini aldı. Talep gerçekten de çok güzel. ” dedi.

NEVŞEHİR'DE TEK MAĞAZA ...

MORVEN, Türkiye’nin birçok şehrinde konuşlanmış, şubeler açmış. Nevşehir'de ise sadece NİSSARA AVM'de şubelerinin bulunduğunu belirten Esin Afşar “Nevşehir'de erkek giyimdeki eksikliği fark ettik. Bu yüzden MORVEN'i Nevşehir'imize taşıdık. “MORVEN markasını Nevşehirimize getirdiğimiz için çok mutluyuz.  bilgisini veriyor.

Firma sahibi Esin Afşar; Artık, genelde Türk erkeğini giydirmek eskiye göre daha zor. Nedeni ise Türk erkeği giyim konusunda geçmişe oranla daha bilinçli, daha çok sorguluyor. Artık erkeklerde şıklığı, takip edilmeyi, beğenilmeyi istiyor. Bu açıdan ürünlerin kalıpları, modelleri, desenleri, renkleri oldukça değişti. Erkek giyim trend renk ve modelleri her sezon bir önceki sezona göre farklılaşıyor. Bu yüzden Nevşehir'de beyler artık çok şanslı MORVEN'i ayağınıza getirdik. Bizim için müşterilerimize kalite, moda, rahatlık ve uygun fiyat en ön sırada oldu.

Artık modern ve şık giyinmek için Kayseri , Ankara İstanbul'a gitmeye gerek kalmadı. Kaliteyi, Modern tasarımlarıyla en hesaplı şekilde ayağınıza kadar getiren ünlü marka 'MORVEN' Erkek giyim mağazamız, En şık erkek kıyafetleri ve yeni sezon giyim modellerine uygun fiyatlarla sahip olmak için şimdi sizleri bekliyor!
Yaklaşık yedi aydır Nevşehir'de hizmet vermeye başlayan ve giyim sektöründe şıklığın adresi olarak bilinen Morven erkek giyim mağazası dikkat çeken bir kampanyaya daha imza atarak özel indirim kampanyası başlattı.

Krize İnat MORVEN'de İndirim Fırsatı Başladı!!! 

Ülkemizin içerisinde bulunduğu Ekonomik krizde yeni yatırımlarıyla hızla büyüyen ve şık giyinmeyi seven Erkeklerin ortak adresi MORVEN mağazamız krize inat kaliteli, uygun fiyat ve bol çeşitleriyle sizleri bekliyor...

2 Takım Elbise MORVEN'de Sadece 599 TL. 
Ceket - Pantolan - Gömlek - Triko - Çorap - Parfüm 499 TL.


"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için 'MORVEN Erkek giyim mağazası Nevşehir Şubesine mutlaka uğramalısınız...
Acele edin, özel indirimli kampanyalardan mutlaka sizde faydalanın...." Kaçırılmayacak kampanyalar devam ediyor...

"MORVEN, Hem kaliteli Hem hesaplı ..."
Erkek giyim mağazası "MORVEN", şimdi Sonbahar Kış koleksiyonu Nissara AVM'de ki mağazamızda, en özel indirimlerle sizleri bekliyor.
Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, Erkek giyim sektörüne yönelik yaptığı atılımlarla da dikkat çekiyor. Modern görünümü, deneyimli personeli ve zengin ürün yelpazesine sahip olan mağaza, müşterilerinin en iyi ve kendine en yakışan kıyafeti almasını sağlıyor.

Türkiye genelinde 100'e yakın Şubesi bulunan Erkek giyim markası Morven, 2018-19 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile bu sezon da erkeğin günlük rahatlık ve şıklığıyla en çok tercih edilen görünümünü güçlü bir şekilde destekliyor.

MORVEN, Sonbahar/kış modasında da, tarzıyla öne çıkan erkeklerin buluşma adresi ... 
MORVEN, Nevşehir'de Erkek giyimine imza attı...

Türkiye'nin en iddialı Erkek giyim markası Morven, 2018-19 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile bu sezon da erkeğin günlük rahatlık ve şıklığıyla en çok tercih edilen görünümünü güçlü bir şekilde destekliyor.

MORVEN, Sonbahar/kış modasında da, tarzıyla öne çıkan erkeklerin buluşma adresi ... 

35 Bayi, 25 Corner olmak üzere  yıl sonuna kadar 100 mağazasıyla Türkiye'de erkek Giyim olarak hızla büyüyen tek marka olarak dikkat çekiyor.  Yüzde yüz yerli bir firma olarak Türk ekonomisine katkı sağlayan MORVEN'de En şık tasarlanmış ürün kalitesini en uygun fiyata satarak müşterilerini Moda'dan daha fazlası sloganı ile her geçen gün biraz daha güçlenerek ön plana çıkmaktadır.

Yine Damatlık modelleri ile meşhur olan firmamız MORVEN'de bu sene yine birbirinden farklı tasarımları ile mağazalarında sizleri beklemekte. İtalyan kesim, ve dynamic kesim çeşitleri bulunmakta.

Kırmızı-Beyazlı ekibimizin Kıyafet sponsoru MORVEN Erkek Giyim Mağazası, Nevşehir Belediye Spor'a 2.Lig yolunda başarılar diler... 

MORVEN ERKEK GİYİM MAĞAZAMIZDA:

TAKIM ELBİSE

GÖMLEK

CEKET

PANTOLON

TRİKO

MONT & KABAN

KAŞKOL

Şık giyinmeyi seven Siyaset dünyasından kurum müdürlerine, Eğitim camiasından tüm kamu çalışanlarına kadar tüm Erkeklerin ilgisini çeken Morven erkek giyim mağazası birbirinden şık ürünlerini görmek isteyen herkesi Nissara Avm 1. kattaki mağazasına bekliyor.

MORVEN Erkek Giyim Mağazası

Erkek Giyime Yeni Bir Soluk, Kaliteyi Ucuza' mı Almak İstiyorsunuz ?O Halde Doğru yerdesiniz.

İletişim Adresi: Yeni Mahalle. Milli İrade Caddesi. No: 2 NİSSARA AVM
1.Kat No:51 NEVŞEHİR

Mağaza Tel: 0 384 502 03 33

İşletme Sahibi Esin Afşar: 0 543 303 65 00

Mağazamız sabah 9:00 akşam 21:00'a kadar hizmet vermekte.

Siz değerli tüm hemşehrilerimizi mağazamızı görmeye, bir bardak kahvemizi içmeye de bekleriz.
Burada Herşey kapış kapışa Haydi MORVEN Mağazasına...
Keyifli alışverişler...