Neksan firması tarafından  Devlet destekli Nevşehir'de ki üzüm bağlarında verimliliği artırmak adına ilk kez Telli Terbiye Sistemi projesi hayata geçirildi.

Neksan firması yönetim kurulu başkanı Fatih Altuntakan FİB Haber merkezine yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; "Üzüm bağlarında verimliliği artırmak adına  Devlet destekli yapılan Telli Terbiye Sistemi projesinde Neksan olarak hizmet vermekteyiz. Bu proje ile Nevşehirde bir ilke imza atılmıştır. Çift T Telli Terbiye Sistemi İle Üzüm Yetiştiricisi Olan Çiftçilerimizin Yüzü Gülmektedir. Üzüm Bağlarında Verimliliği Artırmak Hedeflenmektedir" dedi...

Fatih Altuntakan; "Nevşehir'de İlk Defa Yapılan Projede Neksan Mekanik Firması Olarak Yükleniciliği Üstlenilmiş Olup, Çift T Telli Terbiye Sistemini Üreten Ve Kurulumunu Yapan Tek Firma Olmuştur.  Nevşehir Bölgesinde Toplamda 65 Hektar Arazi Üzerinde Kurulu Üzüm Bağların da Telli Terbiye Sistemine Geçilecektir. Ülkemizin Birçok İlinde Uygulaması Yapılan Ve Tüm Dünyada Kabul Görmüş En Güncel Olan Çift T Telli Terbiye Sistemi Nevşehir İlimiz İçinde Gerçekleşmiş Olacaktır." ifadelerine yer verdi.

Bizde FİB Haber Merkezi adına Neksan Karuser Ekipmanları Firmasına Teşşekkür Ederiz. Bu Yeni Uygulama Çiftçilerimize, Memleketimize Ve Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olsun.

NEKSAN KARUSER EKİPMANLARI LTD.ŞTİ.

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ / NEVŞEHİR

TEL: 0384 242 90 26 -27

CEP: 0533 603 78 64

www.neksanmekanik.com