Yaklaşık 20 yıldır reklamcılık sektöründe hizmet veren Renkay Reklamcılık işletmecisi Mehmet Ayıkbaba tabela konusundaki uzmanlığını, gelişen teknoloji ile birlikte led, ışıklı ve 3 boyutlu tabelaların üretimine aktardı. 

Nevşehir’de tabela denilince ilk akla gelen köklü firmalardan biri olan Renkay Reklamcılık, Nevşehir ve Kapadokya bölgesinde imza attığı birçok işle hem yaratıcı hem de kaliteli tasarımlarla müşterilerine yüzde yüz memnuniyet sağlıyor. Alanında profesyonel montaj ekibi, istenilen ebatta ve tasarımda tabelayı hazırlayıp, güvenli şekilde montajını yapıyor. Üstelik Renkay Reklamcılık sadece Nevşehir'de değil, çevre il ve ilçelere  Kapadokya'nın birçok bölgesine tabela imal edip, gönderiyor.

AYIKBABA: "Işıklı tabelalarla Nevşehir Işıl ışıl parlayacak! "

Reklamcılık ve tabela sektöründe uzun yıllardır Nevşehir’de faaliyet gösteren Nevşehirli genç girişimci Mehmet Ayıkbaba, sektörde başarıyı yakalamanın sırrının, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, aynı orantıda kendini geliştirmek olduğunu söylüyor.  Son yıllarda daha çok ışıklı tabelaların tercih edildiğini belirten Ayıkbaba: “Önceleri düz baskılı olarak yaptığımız tabelaların yerine, müşterilerimiz artık, daha göz alıcı ve daha estetik olan ‘kutu harf‘ ya da ‘kabartma’ diye tabir ettiğimiz 3 boyutlu tabelaları tercih ediyorlar.” Şeklinde konuştu. 

Nevşehir’de Bahçelievler mahallesi toptancılar sitesinde hizmet veren Renkay Reklamcılık, Led Tabela, Işıklı 3 Boyutlu Tabelanın yanında, Araç Giydirme , branda gibi baskı işlerinde de müşterilerinin yanında.


Şirket Adı : RENKAY REKLAMCILIK
Telefon numarası : (0384) 213 00 50