SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI BAŞLADI

Sosyal Güvenlik Haftası Nedeni ile İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba Vali Savaş'ı Makamında Ziyaret Etti. Yıkarbaba ziyarette Sosyal Güvenlik Haftası Nedeni ile yapacakları etkinlikleri ve çalışmaları hakkında Vali Savaş'a bilgi verdiler. Vali savaş çalışmalarında başarılar diledi. Yıkarbaba Vali savaş'a plaket taktim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Vali Savaş ve Sosyal Güvenlik Haftası Nedeni ile İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba beraberinde Nevşehir genelinde en çok ve düzenli olarak prim ödeyen kuruluşlar için düzenlenen plaket törenine geçildi….

Nevşehir Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen Primlerini düzenli olarak ödeyen mükelleflere plaket töreninde, Dinler Grup Adına Mustafa Dinler, Nurlular Toptan Gıda adına Ekrem Nurlu,Kapadokya Hastanesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yakut, Versa Hastanesi adına Yönetim Kurulu Üyesi Osman Vergiveren,Altınyıldız Koleji adıan Fevzi Karaca,Kapadokya Dedeman Otel adına Genel Müdürü İbrahim Gündüz Yeşil katıldılar...

Konuşmaların ardından Sosyal Güvenlik Kurumu'na düzenli ve en çok prim ödeyen işletmelerin temsilcilerine plaketleri verildi.

 

Buna göre Nevşehir'de en çok prim ödeyen kuruluş Orta Anadolu Sağlık Hizmetleri Turizm, Sanayi Ticaret A.Ş olurken, 2. Mey Akollü İçecekler Sanayi A.Ş, Dedeman Turizm Yönetimi AŞ'de en fazla pirim ödeyen 3.'cü kuruluş oldu.