Günümüzün önemli gündem maddeleri arasında yer alan yenilenebilir enerjiye olan ilginin giderek arttığına dikkat çeken Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, bu konuda sağlanan çeşitli desteklerin de bulunduğunu hatırlattı.
Her geçen gün yenilenebilir enerjinin temini ve kullanımı konusunda yeni bir gelişme sağlandığını ifade eden M. Arif Parmaksız, bu konudaki gelişmeleri NTSO’nun da yakından takip ederek Oda üyelerini bilgilendirmeye yönelik faaliyetlere destek sağladığını söyledi.
Güneş enerjisi projeleri finansmanı ve tarımda yenilenebilir enerji kullanımı konusunda bilgilendirmeye yönelik Garanti Bankası tarafından bir toplantı gerçekleştirileceğini açıklayan Parmaksız, Kayseri Radison Blu Otel’de düzenlenecek toplantıda Güneş Enerjisi Projeleri ve Finansmanı ile Tarımda Yenilenebilir Enerji Kullanımı ve IPARD 2 Hibe fırsatları konularında bilgilendirme yapılacağını belirterek, ilgilenen Oda üyelerinin Garanti Bankası şubesinden ve Odamızdan detaylı bilgi alabileceklerini ve 29 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek toplantıya katılabileceklerini söyledi.