AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe 13. Etap Kırsal Kalkınma Destekleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“HİBE BAŞVURULARI EKSİKSİZ OLARAK KABUL EDİLMİŞTİR”

Milletvekili Menekşe yaptığı açıklamasında; "Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında İlimiz Nevşehir'de 19 adet Ekonomik ve Kırsal Ekonomik Altyapı projelerinin tamamı kabul edilmiştir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, TC. Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve bürokratlarımıza teşekkür ediyor, Nevşehirimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'ye yapılan yazılı bilgilendirmede;

“02.08. 2019 tarih ve 30850 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 2019/30 sayılı Kırsal Kalkınma Destekleri 13. Etap Kapsamında Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce başlatılan çalışmaların devamında Tarım ve Orman Bakanlığımızca yapılan değerlendirme ve bütçelendirme çalışmaları sonucu, İlimize 7 adet Ekonomik yatırımlar ve 12 adet Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları konusunda olmak üzere uygunluk kriterlerini taşıyan toplam 19 adet projenin tamamı kabul edilmiş olup, 21.460.182,63 TL toplam proje tutarının 8.312.744,81 TL kısmı hibe olarak ilimize tahsis edilmiştir. Bilgilerinize sunulur.”