Birbirinden şık giyim ve modelleri ile Nevşehir'de bir süre önce açılan 'Enrico Zanieri' Mağazasından Nevşehir Halkı ve Üniversite öğrencilerine müjde! Nevşehir'de En kaliteli ürünler en hesaplı ve en ucuz fiyata Şimdi Enrico Zanieri' Mağazasında....

Bay ,Bayan ,Çocuk ve Genç Giyimde tüm yaş kesimine hitap eden spor giyimin öncü markası "Enrico Zanieri Giyim Mağazası"nda yarın (16.04.2016 Cumartesi) Nevşehir halkına özel İndirim günü dolayısıyla tüm ürünlerde şok fiyat büyük kampanya başlıyor.

Üniversite öğrencileri Enrico Zanieri mağazasında öğrenci belgeleri ile yaptığı her alışverişinden EKSTRA %10 indirim kazanıyor. 

Yarın, 16.04.2016 Cumartesi Günü  Yapılacak Olan Etkinlikte "Giyimde olay alması kolay...."

Nevşehir Enrico Zanieri Giyim Mağazası Yarın Sizlere Çok özel sürprizler sunacak. Sezon ürünleri, birbirinden cazip fiyatlarla satılacak. Enrico Zanieri Giyim Mağazası"nda yarın gün boyu ürünlerde normal indirime İLAVE olarak yüzde 10 ile yüzde 25 arasında indirimler yapacak. 

Mağaza yetkilileri, “Kaliteyi, fırsatları ve size özel şok fiyatlarıyla Alışverişi seven herkesi bekliyoruz”  çağrısı yaptı. 

"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için Enrico Zanieri mağazası Nevşehir Şubesine mutlaka uğramalısınız. 

Yarın ki etkinlige özel fırsat Ürünlerinde Extra
%25 İndirim
Sezon ürunlerinde sadece bu güne Özel Extra
%10 indirim



İşte Ürünlerimizden Sizin İçin Seçtiklerimiz;

Gömlek -14,95
Hırka – 18,70
Kaban – 67,45
Kazak – 59,95
Mont – 29,95
Pantolon – 29,95
Çocuk Pardesü – 29,95
Sweat – 14,95
Triko – 11,95
Yelek – 29,95
 

Adres: Kapucubaşı Mahallesi.Atatürk Bulvarı üzeri. Borsa kavşağı .AK Parti Binası karşısı No: 88 NEVŞEHİR