Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından, Özel İdare Personeline ve Köy Muhtarlarına yönelik Kurumsallık adına yapılan çalışmaların sonucu ‘Memnuniyet’ oldu.

Nevşehirli Vatandaşlar İl Özel İdaresi’ne sosyal medya aracılığı ile Tam Not verdi. Nevşehirli vatandaşların genel görüşünde göre, "Geçmiş döneme ait çözüm üretmekten çok Hantal yapısı ile eleştirilen İl Özel İdaresi, bu günlerde gerek personellerinde gerek köy muhtarları ve tüm yerel yönetimlerin yüzünü güldürüyor."

Nevşehir il özel idaresinde işler yolunda, artık herkesin yüzü gülüyor. Kamuoyunda bu gözle görülür değişim sosyal medya üzerinden olumlu yorumlara sebeb oldu. Yaşanan bu olumlu gelişmeler sonrası İl Özel İdaresinde kurum içi personele huzurla birlikte moralleri de yükseltti. Özel İdaresinde Kurumsallaşma adına atılan önemli adımların beraberinde huzur güven ve refah ortamı tesis edildiği rahatlıkla görülüyor. Sadece kurum içinde değil kurum dışında da değişimin olumlu olarak yansıması yüzleride güldürüyor. Nevşehir İl Özel idaresi artık geçmişin aksine muhtarların sorunlarını rahatça paylaşıp, daha hızlı çözüm üreten bir kurum haline geldi. Nevşehir İl Özel İdaresi, şehir merkezinde ve kırsalda yaptığı yatırım ve hizmetler ile vatandaşın memnuniyetini kazanarak, özellikle köylerde yaşayan vatandaşlar için vazgeçilmez olmaya devam ediyor. Kısaca Nevşehir İl Özel İdaresi’nde gözle görülür değişim ve gelişim vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor...