AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Genel merkezde AK Parti Nevşehir Milletvekillerini ağırladı. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider'in de hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir'e yapılması planlanan yatırımlar masaya yatırıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı, başta Hızlı Tren projesi olmak üzere diğer tüm yatırımlara destek sözü verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Nevşehir'in ulaştırmadan, enerjiye, sulamaya kadar tüm dev projelerini masaya yatırdılar.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, "İnşallah iş ve çözüm odaklı sürece beraberce girmek istiyoruz. Bu konuda hepimiz kararlı ve iyi niyetliyiz. İnşallah önümüzdeki 3 yıllık süreç Nevşehirimizin hak ettiği hizmetleri aldığı bir süreç olacaktır. Bu vesileyle Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı'ya göstermiş oldukları ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz ” ifadelerini kullandı.


El Ele Vereceğiz

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Biz, Ankara’da tüm arkadaşlarımız ile birlikte şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Tabi burada Nevşehir'le birlikte ülkemiz ekonomisinin büyümesi ve hükümetimizin başarısı çok önemli. Bildiğiniz üzere devletimize hem içeriden hem de dışarıdan bir takım saldırılar var. Gezi olaylarından bu yana "PKK, FETÖ, PYD, DAİŞ ve YPG" gibi terör örgütleri ile bizi tökezlettirmeye çalışıyorlar. Ancak bunun üstesinden hep birlikte geleceğiz” diye konuştu.

Çalışmalar Tamamlanacak

Açıkgöz, konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı; “Hep birlikte bu işleri tamamlayacağız. Daha önce de yaptığımız gibi huzurlu bir şekilde çalışma ortamı sağlayarak gerekenleri yapacağız. Nevşehir bizlerden çok şey bekliyor. El ele vererek bunların üstesinden geliriz. Huzurun olduğu yerde üretim olur. O huzuru sağlamada Milletimizin vakur duruşu gerçekten önemlidir. Milletvekili arkadaşlarımızla da gerekli iş birliğini yaparak çalışmalarımızı nihayete erdireceğiz” ifadelerini kullandı.