Nevşehir İş Dünyası,Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası fuayene salonunda düzenlenen Ramazan Bayramı  bayramlaşmasında bir araya geldi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Meclis Başkanı Seyit İnce  ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,  AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı  Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Yücel  Menekşe, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, 27. Dönem MHP Nevşehir Milletvekili Adayları: Mehmet Varol, Sait Yüksel, Fazlı Koç, İYİ Parti ve CHP  Nevşehir İl Başkanı ve yöneticileri ve 27. Dönem İYİ Parti Nevşehir Milletvekili adayları, Nevşehir  Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(NESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı, daha sonra fuayene salonundaki bayramlaşmaya katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz," Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odamızda, Nevşehir Ticaret Borsası ve Nevşehir Esnaf Odalarımızın üyeleriyle bayramlaşıyoruz. “Büyüyen Nevşehir, güçlü Türkiye yolunda iş verenimiz, çalışanımız, idarecilerimiz bir ve beraber oldukça Türkiye kazanacaktır. Ekonomisi güçlü Türkiye için çalışıyoruz, çalışacağız" dedi.