TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB 74. Genel Kurulu TOBB ETÜ Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

TOBB 74. Genel Kurulu, 14-15 Mayıs tarihlerinde Ankara’da toplandı. 81 vilayetten TOBB delegelerinin Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir ziyaretiyle başlayacak Genel Kurul, öğleden sonra, gerçekleşecek hizmet şeref belgesi ve plaket töreni ile devam edecek.

Genel kurulun ikinci gününe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı beklenirken, Nevşehirli sanayicileri ve iş adamlarını, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ile Ürgüp Ticaret Odası heyeti temsil edecek.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız da, TOBB 74. Genel Kurulu’nun Nevşehir ve çevre oda, borsa temsilcilerinin geniş katılımı ile gerçekleşeceğini belirterek, başarılı bir genel kurul temennisinde bulundu.
 

ANKARA'DA NEVŞEHİR SESLERİ

TOBB’un Ankara’da yapılan genel kuruluna Nevşehir’den, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş , Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Cengiz Yıldız, M. Ali Öbekli, Necdet Civelek, Musa Ertaş ile Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın, Hilmi Yazıcı Delege olarak katıldı. TOBB 74. Genel Kurulda ayrıca NTB Genel Sekreteri Uğur Aydoğan ile NTSO Genel Sekreteri İ.Hakkı Aydoğan'da hazır bulundular.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin bugün başlayacak Ankara Birlik merkezinde yapılacak seçimli Genel Kurulu öncesinde yaptığı değerlendirmede " Borsa olarak TOBB Delegelerimiz ile birlikte genel kurulumuza iştirak ederek, camiamıza, reel sektörümüze verdiğimiz önemi göstereceğiz." dedi.