Nevşehir Islah OSB 2.7.2018 tarihinde ihalesi ve yer teslimi yapılan atık su arıtma tesisi yapımı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Konuyla ilgili bilgiler aktaran OSB Bölge Müdürü M. Samet KAFALI 6.200.000 TL  Bedel ile  ihale edilen tesisin 1 yıl içerisinde bitirilip faaliyete geçeceğini ve Islah OSB’ye toplamda 1000m3/gün kapasiteli atıksu arıtma tesisinin 2 etap halinde yapılmasının planlandığını ilk etapta ise 500 m3/gün kapasiteli tesisin yapılacağını açıkladı.

Yapılacak tesis ile birlikte Islah OSB’nin çevreye daha duyarlı olacağından ayrıca tesis yapımı bitikten sonrada yapacağı istihdam açısından şehrimize büyük bir değişim getireceğinden bahsetti. Artık büyük şehirlere gittiğimizde görmüş olduğumuz tesisleri ilimizde de görebileceğimizi sözlerine ekledi. Ayrıca %100kurucu ortağımız Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na ve Başkanımız Sayın M.Arif PARMAKSIZ’a bugüne kadar her konuda yapmış oldukları destekten dolayı ve Islah OSB’nin değerli Sanayicilerine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkürlerini sundu.