Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan KAHVECİ , "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep TAYYİP Erdoğan‘ın başlatmış olduğu istihdam seferberliği çalışmaları kapsamında Islah OSB olarak gereken desteği sonuna kadar vermeye devam edeceğiz" dedi.

Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan KAHVECİ yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında; Özellikle büyüyen ve gelişen Dünya ekonomisinde Ülkemiz, son yıllarda artan üretim hızı ile bende varım diyerek kendini göstermiştir. Bu kapsamda bizlerde bu Ülkenin sanayicileri olarak üretime ve istihdama her zaman katkı vermeyi sürdüreceğiz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü sağlamaya yönelik her türlü çalışmanın destekçisi olacağız.
Ayrıca 16 Nisan Referandumu için ilimizi ziyarette bulunan Başbakanımız Sayın Binali YILIDIRIM , Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ ,Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat ALBAYRAK’a OSB ‘mize vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarımızı sunarız.
Desteklerini ve emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ , Sayın Murat GÖKTÜRK, Sayın Ebubekir GİZLİGİDER, Valimiz Sayın İlhami AKTAŞ , Belediye Başkanımız Sayın Hasan ÜNVER ve NTSO  Başkanımız Sayın M.Arif PARMAKSIZ ‘a Teşekkürlerimizi sunarız.