Nevşehir Karoserciler Marangozlar Ağaç İşleri Odası tarafından oda üyelerine yönelik fuar  gezisi   düzenlendi.
12-15 Mart 2014'te Tüyap'ta Kapı Pencere Fuarı'ndayız!
12-15 Mart Tarihleri arasında gerçekleşecek olan PVC Kapı ve Pencere Fuarı kapsamında fuara katılmak üzere Nevşehir Karoserciler Marangozlar Ağaç İşleri Odası tarafından düzenlenen bir organizasyonla İstanbul a giden Nevşehir kafilesi bugün fuarda yerlerini aldılar.

Fuara Oda Başkanı Ramazan Korkmaz'la beraber, Fatih Yapı İşletmecisi  ve BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş,Tecnoplas Nevşehir Bayii Sinan Cilketmez, Eski Nevşehir Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Osman Güneri ve çok sayıda Nevşehirli firma sahipleri yer alıyor...


Nevşehir Karoserciler Marangozlar Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, 12-15 Mart 2014 tarihleri Arasında, İstanbul Tüyap Fuar merkezinde düzenlenecek olan; “6. Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları 15. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler, Alüminyum - Kompozit, İşleme Teknolojileri, Makineleri, Ürün, Aksesuar ve Hammaddeleri Özel Bölümü Fuarını ziyaret ettiklerini belirtti.

Odamız üyeleri için düzenlediğimiz program kapsamında 13 Mart Perşembe günü İstanbul’a geldiklerini ve fuar ziyareti sonrası üyeleri için bir gezi programı düzenlediklerini kaydeden Korkmaz: “Üyelerimizle ziyaret etmiş olduğumuz fuarlar hem bir alış veriş hem satıcıları tanıma açısından çok verimli geçmektedir. Esnaflarımız yeni ürün ve geliştirilmiş yenilikleri görmekte pratikte uygulamakta yada satın almak için kendilerine bir fırsat yaratmak için çalışmalarına hız vermektedirler. Gezilerimiz; aynı zamanda üyelerimizin görmediği memleketimizin kültür ve turizm merkezlerinde konaklama yaparak ülkemizin değişik yerlerini tanıma fırsatı da sunmaktadır” dedi.