Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca KÜSİ İl Temsilcisi olarak görevlendirilen, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Kapadokya Teknopark Genel Müdür Yrd. Doç. Dr. Serap Çoban ve Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Yusuf Şahin'in katılımlarıyla "Sanayi" ziyaretlerinin ardından bu kez de ilgili Kamu kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaret kapsamında Nevşehir İl Özel İdaresi, KOSGEB, Ahiler Kalkınma Ajansı, TKDK, Ticaret Borsası, Nevşehir TSO, Ürgüp TSO, Kapadokya Üniversitesi ile görüşüldü.  

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü şube Müdürü Yusuf Şahin, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) çalışmalarımızın firma ziyaretleriyle başlayan "Sanayi" ayağından sonra bu defa, "Kamu" ayağında, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını (İl Özel İdaresi, KOSGEB, Ahiler Kalkınma Ajansı, TKDK, Ticaret Borsası, Nevşehir TSO, Ürgüp TSO, Kapadokya Üniversitesi) KÜSİ İl Temsilcimiz Doç. Dr. Serap Çoban ile ziyaret ederek KÜSİ konusunda bilgilendirdik. 14 Ağustos günü Saat 14:00'da gerçekleştireceğimiz "Kamu-Üniversite-Sanayi Buluşması" Paneline kendilerini davet ettik. Kurum yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.