Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca KÜSİ İl Temsilcisi olarak görevlendirilen, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Kapadokya Teknopark Genel Müdür Yrd. Doç. Dr. Serap Çoban ve Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Yusuf Şahin'in  katılımlarıyla Nevşehir'in ÜRgüp ilçesinde faaliyet gösteren firmalar ziyareti edilerek gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü şube Müdürü Yusuf Şahin şu açıklamalarda bulundu:

Ürgüp'te Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleriyle kurulan Kapadokya Küçük Sanayi Sitesinde yer alan firmaları, Kasım ayı KÜSİ faaliyetleri kapsamında ziyaret ederek bilgilendirdik. Sanayicilerimizin sorunları ve çözümü noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk... Ürgüp TSO Başkanı Ahmet AYDIN ve Meclis Başkanı Kemal ÖĞÜTLÜ'nün de katıldığı ziyaretler sonucunda önümüzdeki hafta 'Doğal Taş İşleme' işiyle uğraşan tüm firmaları 'Tasarım Merkezi' kurulması amacıyla bilgilendirmek üzere Ürgüp TSO'da toplantı düzenleme kararı aldık...Kısıtlı imkanlarla Kapadokya Küçük Sanayi Sitesinde zoru başaran firmalarımız Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) ile başarılı projelere imza atacaklar inşaAllah. İlgilerinden dolayı Ürgüp TSO Bşk. Ahmet bey'e, Meclis Bşk. Kemal bey'e ve firmalara teşekkürlerimizi sunuyoruz.