AK Parti Nevşehir Milletvekilleri her fırsatta Nevşehir’in köy ve kasabalarını ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bu bağlamda Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesini ziyaret eden Milletvekilleri, patates üreticilerinin sorunlarını dinledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile Kaymaklı kasabasın'da çiftçilerin sorunlarını dinledi. Kaymaklı Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve çok sayıda çiftçiler katıldı.

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Kaymaklı Beldemizde emektar çiftçilerimizle bir aradayız. Nevşehir il müdürümüzün ve yetkililerimizin de bulunduğu heyetimizle çiftçilerimizin taleplerini dinliyor; devletimizin destekleri konusunda çiftçilerimizi bilgilendiriyoruz. Üreten ve Gelişen Nevşehir Büyüyen Türkiye" dedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider de yaptığı açıklamasında; "
Kaymaklı’da patates çiftçimizle istişare ettik. Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ziraat Bankası, Tarım Kredi Koop, Medaş Müdürlerimizle sorulara ve sorunlara anında çözüme çaba gösterdik" dedi.