Nevşehir AK Parti Milletvekili Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider TBMM’nin açılması ile birlikte dolu geçen Başkent mesailerin ardından,Hafta sonu mesaileri için geldikleri Nevşehir de ayaklarının tozuyla Nevşehir Özel Organize sanayi bölgesinin sorunlarına ilişkin görüşmelerde bulundular.

 

Nevşehir Özel Organize sanayi bölgesinde başlatılan çalışmaları yerinde kontrol  eden AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider Özel organize sanayi bölgesinde NESİAD Nevşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İlhan Kahraman,Hurşit Yiğit,Seyit İnce,Ahmet Daldiken,Ekrem Gizligider ile buluştular.

 

Nevşehir Özel organize sanayi bölgesinde yatırımcı Sanayici iş adamlarıyla bir araya gelen Milletvekilleri , inşaatı halen devam eden yol ve kavşak çalışmaları yerinde incelerken,OSB Yatırımcılarıyla bilgi alış verişinde bulunup sorunlarını dinleyip görüşlerini aldılar.

AK Parti Nevşehir Milletvekillerinin bu ziyaretinden çok büyük mutluluk duydukların ifade eden NESİAD Başkanı İlhan Kahraman ve OSB deki Yatırımcı iş adamlarımızda yıllardır çözüm bekleyen sorunlarına yakından takip edip çözüm üreten Nevşehir Milletvekillerine teşekkür ettiler.
Nevşehir Milletvekillerinin bundan sonrada sık sık Nevşehir deki  Yatırımcı sanayici iş adamlarıyla bir araya gelerek Nevşehir sanayisi ve Sanayi yatırımlarıyla OSB konusunda ki tüm gelişmeleri yakından takip etmeye devam edecekleri belirtiliyor.