Saygıdeğer  Basın Mensupları;

           Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını, bulunduğu konumdan  daha ileriye taşımak için, Oda üyesi ve seçilmiş Yöneticileri  olarak, bu güne kadar var gücümüzle  Mesleğimiz ve İlimize hizmet etmek için kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürdük .                   Bizden önce görev alan,  hizmet eden, emeği geçen bütün arkadaşlarımızı her zaman takdir  ettik. Yapmakta oldukları  çalışmaları yarım bırakmadan sahiplenerek dahada ileriye taşımaya gayret ettik. Bizler bir ekip olarak, eksik kalan  konuları da, geçmişi suçlamadan, daha iyisini yapmaya özen gösterdik. Kendilerine buradan şükranlarımı sunuyorum.

Görev aldığımız süre içerisinde eşitlik ve adaletten taviz vermeden; Hukukun üstünlüğüne inanarak, şeffaf, geniş katılımlı, eleştirilere açık demokratik bir tutum içerisinde faaliyet gösterdik. Göreve geldiğimiz 2008 tarihinden itibaren üyelerimiz ile bir bütün olduk, yaptığımız çalışmalarda, geldiğimiz noktada ortadadır. Bizim için Nevşehir’ e hizmet öncelikli ve büyük onurdur.  Bunları yaparken hızlı ve güvenilir hizmet sunmaya devam etmekteyiz.

Bilindiği üzere; 3568 sayılı Kanun gereği  2013 yılı Mayıs ayı içinde gerçekleştirilecektir. Gerçekleştirilecek olan seçimlerin öncelikle mesleğimiz ve meslektaşımız başta olmak üzere, İlimize ve iş dünyasına hayırlı olmasını temenni ederim.

Gerek yıllardır bir arada çalışmanın getirdiği tecrübe , dinamizm ve mesleğime olan hizmet aşkım ve üyelerimizden gelen yoğun talepler doğrultusunda  mesleğimi daha ileriki noktalara taşıma azmim  bu kararı almamızda başlıca etkenler olmuştur.

Ben ve ekibim 11-12 MAYIS 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimlerinde Nevşehir’de mesleğimizi ve odamızı Nevşehir dışında ise Nevşehir’i temsil etmek üzere MESLEKİ DAYANIŞMA GURUBU olarak aday olduğumuzu açıklar, seçimlerimizin meslek camiamıza, iş dünyasına ve Nevşehir’e hayırlı olmasını dilerim.

 

MESLEKİ DAYANIŞMA GURUBU Adına

SMMM Oruç IRMAK

Nevşehir SMMM Odası

Başkanı ve Başkan Adayı