Nevşehir Ticaret Borsası üyelerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) bu kapsamda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen törenle akreditasyon sertifikasını aldı.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından verilen  ‘Akredite Borsa Sertifikasını”, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarında düzenlenen programla aldı. 

TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından yürütülen Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla başlatılan "Akreditasyon Sistemi"ne yönelik 12.dönem sertifika töreni, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı aynı zamanda Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete’nin ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ve akreditasyon sertifikası almaya hak kazanan Oda ve Borsaların temsilcileri’nin de katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

12.Dönem TOBB Akreditasyon sistemi ile üyelerine 5 yıldızlı hizmet veren Nevşehir Ticaret Borsası, sertifika törenine Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Meclis Üyeleri Alper Tunçbilek, Cengiz Yüksel, Şakir Özsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aslan, Sunay Özdemir, Genel Sekreter Uğur Aydoğan, Ar-Ge Kalite Sorumlusu Hatice Doğan, Borsa Personelleri Muzaffer Dirikoç ve Özlem Tunç katıldı.

Törende, akreditasyon denetimini başarıyla tamamlayan Nevşehir Ticaret Borsası, TOBB’un ‘5 yıldızlı’ borsalar kategorisinde ilk kez yer alma başarısı gösterdi.

Nevşehir Ticaret Borsası, 5 Yıldızlı Akreditasyon Sertifikasını TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete’den aldı.

NTSO Yönetimi'de yalnız bırakmadı...

İlk kez Akreditasyon sistemine dahil olarak 5 Yıldızlı Borsa olma hakkı elde eden Nevşehir Ticaret Borsası'nı yalnız bırakmayan NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, Başkan Yardımcısı M.Ali Öbekli, Cengiz Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri Yüksel Babaoğlu, Habil Uluer, Ali Taşkıran, Serhat Cantekin, bu başarısından dolayı Başkan NTB Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı'yı tebrik etti.


Tören sonrası Konu ile ilgili açıklama yapan Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, "Türkiye’deki 26 Oda/Borsa ile birlikte “Akredite” olmak için değerlendirmeye alınan Nevşehir Ticaret Borsası, yapılan denetimler sonucunda üstün bir başarı göstermiş ve 12. Dönem Oda/Borsalar arasında  “ 5 Yıldızlı” Borsa olmuştur." dedi.
 
Başkan Salaş; "Nevşehir Ticaret Borsası olarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Oda ve Borsalardaki sistemlerin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalar ve Borsaların hizmet türlerinin geliştirilmesini ve üye hizmet kalitesinin artırılmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi kapsamında çalışmalarımızı tamamlayarak denetimden geçtik. Denetimler sonucu "beş yıldızlı" borsalar arasına katılmış olduk. Borsamızın akredite olabilmesi için verdiğimiz emeklerin neticesinde belgemizi TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu , GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ve Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkçi'nin de katılımlarında aldık.
 
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, "Bu kapsamda, akredite borsa olmamıza katkı sağlayan, değerli yönetim kurulu ve meclis üyelerimize, personellerimize, Akreditasyon İzleme Komitemize ve tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.