Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Acıgöl ilçesinde bulunan Borsa Üyelerini ziyaret Etti.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, yaptığı açıklamada, 2016 yıl sonu olması itibariyle Borsa Meclis Üyeleri ile birlikte ilçelerde ve merkezde bulunan borsamıza kayıtlı olan üyelere, esnaf ve tüccarlarlarımıza ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.

Başkan Salaş,“Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürgüp ilçesindeki üyelerimiz ile Nevşehir merkez de bulunan üyelerimizi de ziyaret ederek onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda bugün Acıgöl ilçemizde Borsa Üyelerimizden Bayramoğulları Ltd.Şti Sahibi İsmail Bayram ve Garip Oğulları Ltd.Şti. Sahibi Hasan Özhan'ı ziyaret ettik.

Ziyaretimiz esnasında üyelerimizin sorunlarını dinleyerek istek ve önerilerini aldık. Her yılsonu itibariyle düzenli olarak yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte borsamıza kayıtlı olan tüm üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu vesileyle, üyelerimizin sorunlarını dinliyor ve görüşlerini alıyoruz. Borsamızın yapmış olduğu çalışmalar hakkında üyelerimizi bilgilendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş Başkanlığında gerçekleştirilen Acıgöl ilçesi ziyaretine Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Üyesi Sunay Özdemir ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan'da katıldılar.