Nevşehir Ticaret Borsası Üyelerini Ziyaret Etmeye Devam Ediyor. Bu kapsamda ziyaretlerini sürdüren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Meclis üyeleri, Derinkuyu ilçesinde bulunan Borsa Üyelerini ziyaret Etti.

Başkan Salaş,“Nevşehir merkez ve ilçelerindeki üyelerimizi ziyaret ederek onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda bugün Derinkuyu ilçemizde Borsa Üyelerimizden Özbostancı Ticaret  İşletme Sahibi Mustafa Bostan ve Yükerim Tarım Ürn. Ltd.Şti. Sahibi Süleyman Yükeri'yi 
ziyaret ettik" dedi.

Salaş, "Derinkuyulu Borsa üyelerimizin sorunlarını dinleyerek istek ve önerilerini aldık. Ziyaret kapsamında, Borsamız üyelerinin sorunlarını dinliyor ve görüşlerini alıyoruz. Borsamızın yapmış olduğu çalışmalar hakkında üyelerimizi bilgilendiriyoruz" ifadelerini kullandı.


Her yıl olduğu gibi bu yılda şehir merkezi ve ilçelerdeki Ticaret Borsası'na üye olan esnafları ziyaret ederek onların görüş ve düşüncelerini aldıklarını belirten NTB Başkanı İbrahim Salaş, "Her yıl şehir merkezindeki ve ilçelerimizdeki Ticaret Borsası'na üye olan esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Yasalar ile üstlendiğimiz görevlerin yanında; ekonomik ve sosyal değişimin yarattığı toplumsal beklenti ve ihtiyaçlara uygun olarak hizmetlerimizi sürekli iyileştirmek, geliştirmek ve çeşitlendirmek, ticaret yaşamının unsurlarını oluşturan tüm üyelerimizin çıkarlarını gözeterek güvenli ve barışçı bir uzlaşıcı ortamının oluşumuna katkıda bulunmak amacındayız, üyelerimizin talep ve beklentilerini alarak, sorunlarını dinleyerek ve çözümü konusunda kendilerine yardımcı oluyoruz" dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş açıklamasında, "Meclis üyelerimiz ve çalışanlarımızla, üyelerimize ve tüm paydaşlarımıza; süratli, eksiksiz, güler yüzlü, etkin hizmet sunmanın gayretleri içerisindeyiz. Bu hizmet anlayışımız ışığında üyelerimizle aramızdaki var olan köprülerin daha sağlam temeller üzerine oturtulması daha etkin ve sürekli kılınması için bu ziyaretleri geleneksel hale getirerek yapmaktayız" dedi. 


Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş Başkanlığında gerçekleştirilen Derinkuyu ilçesi ziyaretine Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı,Meclis Üyesi Sunay Özdemir, Borsa Yönetim Kurulu üyesi Ali Aslan ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan'da eşlik ettiler.