Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ,Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sunay Özdemir Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu Üyelerini yeni hizmet binasındaki makamında Ziyaret Ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Borsa Başkanı İbrahim Salaş, DERSİAD derneği çalışmaları hakkında bilgi alarak başarı dileğinde bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ziyarette yaptığı konuşmasında, Nevşehir'deki sivil toplum kuruluşların tamamı Nevşehir'imize bir çivi çakılsın düşüncesinde olduğunu belirterek, “Bu çok güzel bir şey. Tek elin sesi çıkmıyor. Sivil toplum kuruluşların artık birlikte hareket etmesi lazım" dedi.

Nevşehir için herkesin el birliği yapması gerektiğini anlatan Salaş, DERSİAD'ın bu birlikteliği çok güzel başardığını söyledi. Bundan sonrada bunu en güzel şekilde yürüteceklerine inandığını anlatan Salaş, “sivil toplum kuruluşlar arası diyalogun sıkı tutulması gerekir. Birliktelikler çok güzel sonuçlar doğurur. Nevşehir olarak Kayseri, Konya ve Çorum gibi birlikteliği yeterince sağlayamadık. Oysa birliktelikte rahmet vardır. Ortaklıkta bereket vardır. Bir araya gelemiyoruz. Diğer illerin birlikteliğine gıpta ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek'te , Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanının ziyaretini çok önemsediklerini ifade etti.

Civelek şöyle konuştu:

“Birliktelik adına yapılan bu ziyareti çok önemsiyorum. Çok konuşuyoruz. Artık konuştuklarımızı fiiliyata geçirmemiz gerekir. Sivil toplum kuruluşların birlikteliği siyasi parti ve diğer kurumlarında birlikteliğini sağlayacaktır. Bizlerinde biraz özeleştiri yapması lazım. Bizim işadamlarımızın örnek gösterdiğimiz illerin işadamlarından geri kalır yanı yok.”dedi.

DERSİAD Başkanı Ercan Civelek, Memleketimiz Nevşehir için yapılacak her hizmetin içinde yer alacaklarını belirterek, “Nevşehir için yapılacak her çalışma için elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Sivil toplum kuruluşları olarak memleket meselelerinde yaptığımız birçok toplantıda fikir birliğine vardıklarını ve bu fikirlerin uygulamaya geçirilmesinde de birlikteliğin bozulmaması gerektiğini anlatan Civelek, “Nevşehir'in kalkınması için elbirliği yapmamız gerekir. DERSİAD'lı işadamları olarak Nevşehir'imiz için her konuda işbirliği ve güç birliği yapmaya hazırız” diye konuştu.