Nevşehir Ticaret Borsası Şubat ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mehmet Havalı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin meclis üyeleri tarafından kabul edildiği toplantıda, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, odanın yapmış olduğu ve yapacağı faaliyetler hakkında meclise bilgi verdi. 

Ticaret Borsasının meclis toplantısı, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, NTB Yönetim Kurulu Üyeleri,Genel Sekreter Uğur Aydoğan, Disiplin ve Meclis Üyelerinin katılımıyla yapıldı. 

Nevşehir Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen, 2016 yılı Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda ekonomik gelişmelerle ilgili değerlendirmeler yapıldı ve son gelişmeler değerlendirildi.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında; “Nevşehir Ticaret Borsa' mızın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi meclisimize ve bizlere büyük güç katıyor. Meclis olarak 14 kişiyiz ve Ticaret Borsası bir uyum içerisinde gidiyor ve bir aile ortamımız var. Arkadaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde elimizden geldiği kadar ilimiz Nevşehir için, memleketimiz için güzel işler yapmaya çalışmaktayız".dedi.

Başkan Salaş, daha sonra Ticaret Borsasının 2015 yılında yapmış olduğu faaliyetler ve projeler hakkında bilgi verdi. 

Dilek ve temennilerin ardından Şubat 2016 meclis toplantısı sona erdi.