Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Genel Sekreteri Uğur Aydoğan, Meclis Başkanı Aydın Karayılan Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


NTB Yönetim kurulu Başkanı İbrahim Salaş,N
evşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanarak göreve yeni başlayan Osman Şimşek'e "Nevşehir'e alışabildiniz mi?" sorusunu sordu. Osman Şimşek " Nevşehir kolay alışılabilecek bir şehir, şansımızdan olsa gerek ki havalarda bahar havası gibi. Nevşehir halkı, ilçeleri, mahalleri ve sokakları ile çok sıcak çok içten bir şehir." diyerek duygularını ifade etti. 

Tanışma ve kısa sohbetlerin ardından Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı  İbrahim Salaş, “Borsanın çalışmaları hakkında bilgiler vererek Eğitimin içinden gelen donanım ve birikimi ile ilimize en üst düzeyde hizmet sunacağını düşündüğümüz yeni Milli Eğitim Müdürümüzün başarılı olacağından kuşkumuz yoktur.” dedi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Nevşehir eğitimine katkı sağlayarak her alanda gerekli desteği vereceğini, olumsuzlukları sivil toplum örgütü duyarlılığı içinde gündeme getirerek çözüme katkı sağlayacaklarını belirtti.


Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek ise Nevşehir Ticaret Borsası yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek insanlara hizmet etmenin birinci önceliği olduğunu vurguladı. Şimşek, “Hedefimiz bilgi teknolojileri kullanan, girişimcilik becerisi gelişmiş iletim yönü kuvvetli problem çözme araştırma sorgulama ve eleştirel düşünme becerine sahip iyi insan iyi vatandaş iyi bir meslek sahibi olmak için gerekli temel beceri, davranış ve alışkanlıkları kazanmış milli ve evrensel değerlere sahip başarılı öğrenciler yetiştirmektir. Bu hedefimize ulaşmak için Nevşehir'de sivil toplum örgütleri dahil eğitime gönül vermiş tüm bileşenlerle bu mesai mefhumu gözetmeksizin bütün enerjimizi sarf edeceğiz.” dedi

Ziyaretin yoğun muhabbeti sırasında Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Yoldaş da teşrif etti.